Carregant activitats

« Totes les activitats

  • Aquesta activitat ja s'ha celebrat.

9è Festival del Còmic

19/06/2015 - 21/06/2015

El Festival del Còmic de Torroella de Montgrí és una iniciativa organitzada per l’Ajuntament de Torroella i Panini Cómics España.

Durant el cap de setmana del Festival del Còmic, 19, 20 i 21 de juny, es presenten moltes activitats: mercat de còmics, tallers de dibuix i manualitats, inflables infantils, firma d’autors, cinema, presentacions, exposicions, espectacles,  sessió de fotografies amb personatges del món del còmic (Spiderman, IronMan, Star Wars, Star Trek, Tom i Jerry, Doraemon, ,…) concurs d’aparadors, … i moltes altres sorpreses!!!

____________________________________________________________________________________

Com cada any, Montgrí Comerç col·labora amb l’Ajuntament i amb Panini en el Festival del Còmic:

Aquest any, tornarem a omplir un àlbum amb cromos de personatges de còmics, d’imatges del nostre municipi i dels nostres comerços!

Enganxa’t al Comerç de Torroella de Montgrí!!

Album cromos

Igual que l’any passat, s’ha editat un àlbum de col·lecció de cromos del Festival del Còmic (Edició Especial). Aquest àlbum fomenta el coneixement del món del còmic, el comerç local i el territori a través d’un joc de col·lecció i participació.

Enguany, els personatges que ens acompanyaran a les pàgines de l’àlbum, són Tom y Jerry!

Aquesta setmana repartirem els cromos a tots els comerços de Torroella, i també portarem els àlbums a les escoles.

El procés de participació és el següent:

  1. Has de tenir l’àlbum de cromos. Si no t’ha arribat… pots trobar-ne a Can Quintana, Museu de la Mediterrània.
  2. Durant el divendres 19 i el dissabte 20 busca i enganxa tots els cromos que trobaràs a les totes les botigues de Torroella.
  3. Un cop ple i acabat, porta’l a l’estand de Montgrí Comerç. situat al Passeig de Catalunya.
  4. Omple la butlleta que t’entregaran i participa al sorteig de 10 premis (Lots de Panini – Entrades pel Cinema – Vals de descompte per gastar als comerços associats, busqueu el distintiu!!)

_________________________________________________________________

HI HAURÀ 2 SORTEJOS DE 5 PREMIS CADASCUN

El dissabte dia 20,  a l’Stand de Montgrí Comerç, al Passeig de Catalunya:

  • Primer sorteig a les 13 h.

  • Segon sorteig a les 19 h.

 ___________________________________________________________________________________

Montgrí Comerç també participa en la decoració dels aparadors i dels carrers. Amb la imaginació i la voluntat dels comerciants, veureu quin goig que farà Torroella durant el cap de setmana de la Fira del Còmic!

Comerciants, recordeu FER FOTOGRAFIES dels vostres aparadors!  Així l’any vinent podrem fer un àlbum de cromos “Enganxa’t al Comerç” amb moltes fotos dels nostres carrers i dels nostres comerços, que són l’ànima d’aquest àlbum del còmic, especial de Torroella.

Alguns dels establiments també es presenten al Concurs d’aparadors organitzat per l’Ajuntament de Torroella de Montgrí. Informeu-vos a la web de l’Ajuntament

____________________________________________________________________________________

Els comerços associats a Montgrí Comerç col·laboren en l’ambientació del festival del Còmic: Tindran un distintiu a les seves botigues, i tots els comerciants lluiran una capa de Super Heroi “SUPER SOCI MONTGRÍ COMERÇ”!! Visca el #FestivaldelComic de #Torroella de Montgrí!!!!

SUPERHEROI-rodona-gran

Detalls

Inici:
19/06/2015
Final:
21/06/2015

Lloc

Llocs diversos de la vila
Torroella de Montgrí, 17257
+ Google Map