Targeta Comerç

És una targeta de pagament que s’ha fet a través de l’entitat “La Caixa” i que aporta moltes avantatges, tant per als comerciants com per als clients. Com a associats, notareu una millora en les comissions ja que aquesta targeta són d’un 0,54% i per a la resta de targetes, d’un 0,74%. Per als clients, oferim diferents descomptes i promocions durant l’any (3% de descompte en benzina a Nimazi, entre d’altres. Promocions: Si voleu fer una campanya de promoció del vostre establiment, ho podeu fer a través de la Targeta Comerç (Consultar condicions). 

Placa horària

La llei obliga que qualsevol comerç ha de tenir el seu horari comercial ben visible; si el comerç és tancat, amb una persiana cega, s’ha de poder consultar l’horari. Per això Montgrí Comerç facilita una placa a tots els associats, que es col·locarà fora de l’establiment. 

Bosses de Nadal

Durant la campanya de Nadal, que s’inicia per la Fira de Sant Andreu, es reparteixen bosses de paper nadalenques amb la imatge comuna de Montgrí Comerç. Tant els comerciantss com els clients valoren molt positivament aquesta campanya. 

Informació i formació

Informació de les activitats de l’Associació del Municipi i de la Generalitat. A part dels cursos que fa l’Ajuntament, també en fem de propis i específics. 

Pàgina web

A la web de l’Associació (www.montgricomer.com) tindreu un espai per al vostre establiment, poguent-hi publicitar el què desitgi, renovar els continguts publicats regularment o fer els canvis que vulgui en qualsevol moment, posant-vos en contacte amb nosaltres. 

Inàtica

Empresa d’informàtica i creació de pàgines web i empresa associada a Montgrí Comerç, ofereix avantatges als associats com ara descomptes en el registre de dominis web. 

Mapfre

 Com a associats podeu gaudir de diferents avantatges i descomptes en diverses assegurances. Consulteu l’oficina associada Mapfre (tel. 972 75 79 04) i pregunteu per Fanny. 

ADA i Smart Point

Els associats a Montgrí Comerç gaudeixen d’un 20% de descompte al contractar un anunci a l’Agenda d’Activitats municipals (Ad’A) i també un preu especial per posar publicitat a l’Smart Point que està situat al Passeig de Catalunya. 

Can Quintana

Si vols organitzar alguna reunió, trobada, presentació… si ho fas a través de l’Associació no hauràs de pagar lloguer dels espais de Can Quintana, i farem difussió del teu establiment amb les Visites Guiades que es fan al Mseu de la Mediterrània. 

Banc de Sabadell

Tenim un conveni amb el Banc de Sabadell. Si hi obre un compte, et regalen una part de la quota. Per ser associat, tindràs avantatges de tot tipus: crèdits, assegurances,… 

FES-TE SOCI! Posa’t en contacte amb nosaltres!  Formulari de Contacte